Bli medlem!

Double Haste är till för dig – vi driver LuleMagic.se och anordnar nästan alla större magic-relaterade events i Luleå.
Styrelsen nyttjar föreningens pengar för att på bästa sätt främja Magic i Luleå, genom att bland annat hålla med price support på föreningens spelkvällar och andra events. Föreningen är inte vinstdrivande, så alla turneringsavgifter, medlemsavgifter och bidrag till föreningen går alltså tillbaka till dig som medlem!

Fördelar med medlemskap

Som medlem får du både tillgång till föreningens större events (vardagskvällarna är dock öppna för vem som helst att delta på) och tillgång till de turneringspriser (inklusive på vardagskvällarna) som föreningen bidrar med.
Om du spelar mycket och/eller riktigt bra får dessutom som medlem möjlighet att bli inbjuden till den prestigefyllda turneringen Luleå Invitational som hålls två gånger per år.
Om du är intresserad av Magic och vill spela med oss ska du självklart vara medlem! Tveklöst värt en femtilapp per kalenderår!

Medlemsavgift

Följ instruktionerna längst ner på den här sidan eller öppna i nytt fönster. Det är viktigt att du anger namn/personnummer/telefonnummer och en aktiv epostadress samt betalar medlemsavgiften årligen.

Medlemsavgift á 50:-/år betalas till bankgiro 140-2395 (Double Haste).
Det går även att betala medlemsavgiften kontant på någon av våra turneringar, men vi uppskattar om kan du har möjlighet att göra det online!
Vänligen ange namnet på den medlem insättningen avser! Alla uppgifter kontrolleras manuellt, så var inte orolig att något blir fel för då hör vi av oss.