Nya öppettider?

Allt mellan himmel o jord!

Nya öppettider?

Inläggav khaelan82 » tor 08 mar 2018, 09:19

Påverkar Spelkällans nya öppettider våra Magickvällar? (måndag/torsdag)
khaelan82
 
Inlägg: 125

Re: Nya öppettider?

Inläggav Advena » tor 08 mar 2018, 15:27

Spelkällan skrev:Hej!
Som några av er kanske har sett så har vi efter månadsmöte på Spelkällan igår beslutat att vi behöver förändra öppettiderna för att kombinera money-saving med praktikalitet.

MEN! Detta påverkar inte DH så som man kan tro. För er som inte hunnit se det så är de nya officiella öppettiderna 10-20 alla vardagar och 12-20 helger. Men detta kommer vara flytande på exakt samma sätt som öppettid vid tex event på lördagar då vi öppnar tidigare. Ni och alla andra som har event kommer kunna fortsätta som vanligt, då den bortre gränsen för stängning kommer fortsätta vara 22:00.
Vi är fullt medvetna om att ni inte skulle kunna/vilja ha någon aktivitet hos oss alls om ni var tvugna att sluta före åtta.

Den här ändringen är framförallt för att ingen ska förvänta sig att vi har öppet efter kl 20 dom kvällar då ingen ens är hos oss och spelar. Tex söndagar då alla hunnit gå före 21 så är det ingenting att göra sista timmen, eller onsdagar då det sällan är någon kvar efter 20, osv osv. Och det är både waste of money och energi/pepp för dom som arbetar.


Det är alltid välkommet med synpunkter på det vi gör! Ju mer vi kommunicerar desto bättre samarbete kan vi ha. SÅ come at me, jag gillar ju att bolla tankar och funderingar så att man har en riktig dialog.
//Daniel
Daniel Sundberg (dci# 8213688007)

"Only the heroic and the mad follow the [card]Mountain Goat[/card] trail."
-So what does that make me? I've done it for a living ;)
Användarvisningsbild
Advena
Daniel Sundberg
 
Inlägg: 4719
Ort: Luleå


Återgå till Offtopic

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron